Her bilgisiyarda çalışabilecek kaliteli 3 çok oyunculu oyun

Oynadığım ve sizede önerdiğim bazı oyunlar , kısa özellikleri ve parasal yönleri hakkında bilgilendirmeler vardır.

not: Sıralama bir şey ifade etmez kolay gezinmek için numaralandırılmıştır.

1. 4Story 

Oynadığım ilk oyunlardan bir tanesidir oyunda eşyalarınızı +24 e kadar yükseltebilirsiniz. Para yatırmadan oynamak oldukça zordur şahsen ben başaramadığımdan oyunu bıraktım. Ama parasızda oynayanlar vardır.


2. Shaiya

Oynadığım ilk çok oyunculu oyundur. Oyunda 4 adet zorluk seviyesi bulunur :  Kolay, Normal, Zor, Aşırı bu seçeneklere göre tecrübe puanı kazanımınız değişir. Peki neden kolay seçmek varken aşırı seçim diyorsanız ki bende dedim zorluk seviyesi artıkça level atladığınızda kazandığınız özellikler artıyor yani başka oyuncularla savaşırken aşırı seviyedekiler daha güçlü daha avantajlı oluyor. O zaman herkez aşırı seçer diyeceksiniz bu seferde aşırı karekterlerde şöyle bir durum öldüklerinde karekterleri siliniyor bunun içinde gerçek para ile rün denilen bir şey alınması gerekiyor..


3. Metin 2

Evet evet çocukmusun , yaşın kaç ! dediğinizi duyar gibiyim. Ama bu kadar güzel bir oyuna karşı neden bu derece büyük ön yargı var anlayabilmiş değilim gerçekten özellikle ticaret sistemi çok güzel başka krallıklarda eşya fiyatları farkı olduğundan krallık krallık gezip ticaret yapmak hazzı süper oluyor. Ayriyeten lonca savaşlarıda inalmaz. Ayrıca diğer oyunlara nazaran sadece tuşlara basmakta yetmiyor el çabukluğu gerekiyor savaşları kazanmak için. Bir şans verin derim sonuçta Türkiyede en fazla oynanan oyun bu yaş kitlesi düşük desenizde belli bir seviyeden sonra 20 yaşından aşağı olmuyor.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Victoria 2 Hileleri

Crusader Kings 2 oyun hileleri

Europa Universalis 4 oyun hileleri