Victoria 2 mod : Victoria 3 Sürüm : 0.1 Dev bir proje

Selamun Aleyküm , bugün sizlere kendi yapımım olan Victoria 3 modundan bahsedeceğim öncelikle çalışması için 3.04 sürümü gerekmektedir kendisini  burdan  edinebilirsiniz. Bekledik bekledik Victoria 3 çıkmayınca bizde modunu yapalım dedik. Büyük emek veren Batuhan Özvere (Wayfear) en içten dileklerimle teşekkür ederim.

Şimdi modu indirmek için : Tıklayınız

Şimdi kullandığım kaynaklara bakıcak olursak ;


Hammer Büyük Osmanlı Tarihi ( Toplam 10 cilt ) Tam olarak Victoria 2 dönemine denk gelen şeyler anlatılmasada pek Osmanlıyla ilgili pek çok bilgiye erişebildim.



Vikipedi : Tabiki yararlandığım en büyük kaynak budur internet üzerinden her han erişebildim.

Prof. Dr. Ekrem Buğra Ekinci, Türkiye Gazetesi, 24 Nisan 2013. (Osmanlıda okur yazarlık konusunda faydalndığım kaynak )
Osmanlı

Üstat Kadir Mısıroğlu makaleleri ve kitapları

Bunlar yararlandığım bazı kaynaklardır.


Şimdi modun tanıtımına geçelim ;


Modda tüm ülkeler baştan sona elden geçirilmiş tarihi özelliklere bakılarak tamamen tarafsız bir şekilde ele alınmaya çalışılmıştır. Adının Victoria 3 olmasının sebebi devrim niteliğinde bir mod olmasından kaynaklanmaktadır. Paradoxun kendisi dahi Victoria 3 ü bu hale getiremez. Henüz yapım aşamasında olduğundan ötürü bulduğunuz hataları veya eklenmesini istediğiniz şeyleri alt taraftaki yorumlar bölümüne yorum olarak yazarsanız veya yine alt taraftaki iletişim bölümünden bana ulaşırsanız modun geliştirilmesine katkı sağlayabilirsiniz. İnen dosyaları mod klasörü içine atıp Victoria 2 ye giriş yaptığınız yerin sol alt köşesinden modun ismini seçiniz. Winrar veya başka bir rar açma programı gerekmektedir rar dosyasın içinden çıkarmak için en iyi şekilde sıkıştırılmıştır. Rardan çıkardığınız taktirde  233 MB boyuta ulaşacaktır.

Şimdi paylaşacağım resimlerden daha iyi anlayacaksınızdır ;

















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Victoria 2 Hileleri

Crusader Kings 2 oyun hileleri

Europa Universalis 4 oyun hileleri